Al Shamira

 

Може да следите новините в Ал Шамира във Фейсбук.
You can follow Al Shamira news on Facebook.

 

 

Акредитирани журналисти от Ал Шамира.
Al Shamira Accredited Journalists.

Айлин Хамза. Политическите ѝ разследвания в Дурсия помогнаха за разкриването на огромни корупционни схеми и предизвикаха сътресения сред управляващия елит. Въпреки че това е втората ѝ командировка в размина зона, тя е решена да продължи с успехите си. Ярката й коса се вижда от далеч.

 

Марго Сали. Работи за медията Ал Шамира от дълги години, като е отразявала и други военни действия по териториите на Балгия, случили се през последното десетилетие. Родена и израстнала в столицата на Дурсия, по време на кариерата си се омъжва за Басел Осман, друг Ал Шамирски репортер. Не може да бъде лесно объркана, с руса коса, много бяла и със сини очи.

 

Farah Karim. Тя е прохождащ репортер. Работи сравнително от скоро за Ал-Шамира, като е отразявала по-малки събития и това е първият ѝ по-голям конфликт. Отличителни белези – едва ли ще срещнете друг толкова нисък сред репортерите.

 

 

Талиб държи сайтче за новинарски клюки и за това когато от Ал-Шамира му предлагат контракт, подписва веднага, тъй като това ще е първата му истинска новина.

 

 

 

Ханимал “предното салто” Али. Едно от най-новите попълнения на Ал Шамира е бивш Балгийски граничар със солиден боен опит. След травма на половия орган се налага да остави пръжието и търси нови поприща които да покори. 

 

 

 

Басел Осман. Репортерът дълго време се радва и работи на тази позиция. Отличава се с черната си лъскава коса и мургава кожа. Хората, които го познават го наричат “тарикат” и твърдят, че много се забавлява по време на престоя си в Балгия.

 

 

Гьокшу Касап, по-известен като Касапанина от Таполка е бивш командир на отрядите Права вяра. Ветеран от множество конфликти, с репутация на непоколебим Боец на Вярата, последните години Гьокшу се е отдал на религиозна дейност. Като официален Имам Баялдъ, той е избрал неведомиите пътища на журналистиката, за да подава Кочана на неверниците и загубилите пътя си. Според Гьокшу, черен козел се не губи и, ако е рекъл Абра, той ще оцелее и при най-страшните изпитания.